Helenas Pensionat

Jönköpings län

Information

Helenas Pensionat hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Helenas Pensionat finns. I Jönköping så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Helenas Pensionat tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Helenas Pensionat har haft sedan 1998-01-01. Helenas Pensionat har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Helenas Pensionat så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0382-21429.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Helenas Pensionat har idag 600307-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Helenas Pensionat

Logi, vecko- och nattvis. Servering av kaffe och lättare måltider för mindre grupper. Turistservice. Uthyrning till privata samman- komster.

I Helenas Pensionat så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Axelsson Nyberg, Ingrid Helena M som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .