Elocutio Konsult

Jönköpings län

Information

600505-XXXX är organisationsnummer för bolaget Elocutio Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elocutio Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Elocutio Konsult finns i.

Elocutio Konsult har varit registrerat sedan 1996-10-07 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elocutio Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Elocutio Konsult är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Elocutio Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Elocutio Konsult så kan ni göra det på telefon genom 036-300955 eller genom brev på följande adress:

Utbildningsverksamhet inom området presentationsteknik, informationsteknik och kommunikation.

Det finns olika personer som har en koppling med Elocutio Konsult och det är Dicander Edlund, Birgit Susanna D som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,