Fotvårdscenter-Tid för dig

Jönköpings län

Information

600713-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fotvårdscenter-Tid för dig. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fotvårdscenter-Tid för dig är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Fotvårdscenter-Tid för dig finns i.

Fotvårdscenter-Tid för dig har varit registrerat sedan 2007-06-20 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fotvårdscenter-Tid för dig så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fotvårdscenter-Tid för dig är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Fotvårdscenter-Tid för dig är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fotvårdscenter-Tid för dig så kan ni göra det på telefon genom 036-81366 eller genom brev på följande adress:

Ambulerande verksamhet inom medicinsk fotvårdsbehandling.

Det finns olika personer som har en koppling med Fotvårdscenter-Tid för dig och det är Olsborn, Ulla-Bella Katja som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,