Lennarts Ljudbilder

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Jönköping och Lennarts Ljudbilder är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Lennarts Ljudbilder är ett av dem. Statusen för Lennarts Ljudbilder är att Bolaget är aktivt.

Lennarts Ljudbilder är ett Enskild firma och skapades 1986-01-29. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Lennarts Ljudbilder ska trivas.

Lennarts Ljudbilder är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Uthyrning, försäljning, uppförande och produktion av ljud och bildprodukter, musikaliska verk och bilder, konsultativ verksamhet, kurser.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lennarts Ljudbilder är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Lennarts Ljudbilder och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Lennarts Ljudbilder så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-713385.

.

De som är på något sätt har med Lennarts Ljudbilder är Andersson, Per Olof Lennart som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lennarts Ljudbilder har 600919-XXXX som sitt organisationsnummer.