BriMa BarnmorskeTjänst

Jönköpings län

Information

601215-XXXX är organisationsnummer för företaget BriMa BarnmorskeTjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BriMa BarnmorskeTjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som BriMa BarnmorskeTjänst finns i.

BriMa BarnmorskeTjänst har varit registrerat sedan 2007-03-16 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för BriMa BarnmorskeTjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-06-18.

BriMa BarnmorskeTjänst är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för BriMa BarnmorskeTjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med BriMa BarnmorskeTjänst så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsult inom barnmorskeverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med BriMa BarnmorskeTjänst och det är Briland, Ulla Marie som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,