Dr Peter Nordlund

Jönköpings län

Information

610707-XXXX är organisationsnummer för bolaget Dr Peter Nordlund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dr Peter Nordlund är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Dr Peter Nordlund finns i.

Dr Peter Nordlund har varit registrerat sedan 2003-05-22 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dr Peter Nordlund så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-15.

Dr Peter Nordlund är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Dr Peter Nordlund är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dr Peter Nordlund så kan ni göra det på telefon genom 036-322974 eller genom brev på följande adress:

Medicinsk konsultation avseende anestesi och intensivvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Dr Peter Nordlund och det är Nordlund, Stig Peter som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,