A Hellströms Bokföringsbyrå

Jönköpings län

Information

620328-XXXX är organisationsnummer för företaget A Hellströms Bokföringsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A Hellströms Bokföringsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som A Hellströms Bokföringsbyrå finns i.

A Hellströms Bokföringsbyrå har varit registrerat sedan 1997-10-30 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för A Hellströms Bokföringsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

A Hellströms Bokföringsbyrå är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för A Hellströms Bokföringsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med A Hellströms Bokföringsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 036-122384 eller genom brev på följande adress:

Rörelsen skall bedriva för företags räkning administrativa sysslor och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med A Hellströms Bokföringsbyrå och det är Hellström, Ann Majni Agneta som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,