Rödqvarna Snickeri

Jönköpings län

Information

630119-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rödqvarna Snickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rödqvarna Snickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Rödqvarna Snickeri finns i.

Rödqvarna Snickeri har varit registrerat sedan 2002-08-13 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rödqvarna Snickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-06.

Rödqvarna Snickeri är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Rödqvarna Snickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rödqvarna Snickeri så kan ni göra det på telefon genom 036-143499 eller genom brev på följande adress:

Högkvalitativa finsnickeriarbeten som möbler och inredningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Rödqvarna Snickeri och det är Andersson, Sixten Georg Olav som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,