Jönköpings Undersökningsverkstad

Jönköpings län

Information

640408-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jönköpings Undersökningsverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jönköpings Undersökningsverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Jönköpings Undersökningsverkstad finns i.

Jönköpings Undersökningsverkstad har varit registrerat sedan 1997-09-23 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jönköpings Undersökningsverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Jönköpings Undersökningsverkstad är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Jönköpings Undersökningsverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jönköpings Undersökningsverkstad så kan ni göra det på telefon genom 036-162045 eller genom brev på följande adress:

Marknadsundersökningar, marknadsanalyser, konsultverksamhet i marknadsfrågor, samt marknadsinformation.

Det finns olika personer som har en koppling med Jönköpings Undersökningsverkstad och det är Hall, Karl Henrik som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,