Ingenjörsfirman Mikael Thor

Jönköpings län

Information

640416-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ingenjörsfirman Mikael Thor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingenjörsfirman Mikael Thor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Ingenjörsfirman Mikael Thor finns i.

Ingenjörsfirman Mikael Thor har varit registrerat sedan 1999-11-16 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingenjörsfirman Mikael Thor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Ingenjörsfirman Mikael Thor är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Ingenjörsfirman Mikael Thor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingenjörsfirman Mikael Thor så kan ni göra det på telefon genom 036-146212 eller genom brev på följande adress:

Förmedling av verktyg till skandinavisk gjuteri-industri. konsultuppdrag inom områdena gjutning, projektledning, datasimulering, beredning och produktionsanpassning av gjutna komponenter. kopiering- och scanning av storformatsritningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingenjörsfirman Mikael Thor och det är Thor, Bo Mikael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,