EMCO Elektronik

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Jönköping och EMCO Elektronik är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och EMCO Elektronik är ett av dem. Statusen för EMCO Elektronik är att Bolaget är aktivt.

EMCO Elektronik är ett Enskild firma och skapades 1988-10-26. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som EMCO Elektronik ska trivas.

EMCO Elektronik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konstruktion och försäljning av elekronik, mikroprocessor- styrningar, digital analog ljudbehandling och radiokommunika- tionsutrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EMCO Elektronik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är EMCO Elektronik och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med EMCO Elektronik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-371660.

.

De som är på något sätt har med EMCO Elektronik är Emricson, Ulf Rune Ingemar som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

EMCO Elektronik har 660327-XXXX som sitt organisationsnummer.