Balsam Hårstudio i Jönköping

Jönköpings län

Information

660507-XXXX är organisationsnummer för företaget Balsam Hårstudio i Jönköping. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Balsam Hårstudio i Jönköping är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Balsam Hårstudio i Jönköping finns i.

Balsam Hårstudio i Jönköping har varit registrerat sedan 2004-09-30 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Balsam Hårstudio i Jönköping så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-04.

Balsam Hårstudio i Jönköping är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Balsam Hårstudio i Jönköping är följande:

Vill ni komma i kontakt med Balsam Hårstudio i Jönköping så kan ni göra det på telefon genom 036-310219 eller genom brev på följande adress:

Frisör

Det finns olika personer som har en koppling med Balsam Hårstudio i Jönköping och det är Nord, Anneli Märta Marianne som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,