Songster Music

Jönköpings län

Information

670311-XXXX är organisationsnummer för bolaget Songster Music. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Songster Music är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Songster Music finns i.

Songster Music har varit registrerat sedan 1994-04-12 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Songster Music så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-23.

Songster Music är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Songster Music är följande:

Vill ni komma i kontakt med Songster Music så kan ni göra det på telefon genom 018-187562 eller genom brev på följande adress:

Scenisk verksamhet, sång- och musikarrangemang, uthyrning av ljudanläggning samt försäljning av skivor, kassetter och arrangemang.

Det finns olika personer som har en koppling med Songster Music och det är Wirzén, Carl Pether Nicklas som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,