Cicci Holm's pärlor

Jönköpings län

Information

Cicci Holm's pärlor hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Cicci Holm's pärlor finns. I Jönköping så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Cicci Holm's pärlor tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Cicci Holm's pärlor har haft sedan 2005-11-10. Cicci Holm's pärlor har funnits sedan och 2005-11-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Cicci Holm's pärlor så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-143701.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Cicci Holm's pärlor har idag 670530-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Cicci Holm's pärlor

Handel och import av t ex glaspärlor, sötvattenspärlor samt tillbehör som lås, smyckewire och dylikt. Tillverkning av smycken.

I Cicci Holm's pärlor så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holm, Cecilia Ann Louise som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .