Tranhults Dressyrstall

Jönköpings län

Information

680415-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tranhults Dressyrstall. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tranhults Dressyrstall är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Tranhults Dressyrstall finns i.

Tranhults Dressyrstall har varit registrerat sedan 2003-03-25 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tranhults Dressyrstall så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-28.

Tranhults Dressyrstall är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Tranhults Dressyrstall är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tranhults Dressyrstall så kan ni göra det på telefon genom 036-393422 eller genom brev på följande adress:

Utbildning av hästar, dressyrlektioner samt kurser.

Det finns olika personer som har en koppling med Tranhults Dressyrstall och det är Martinsson, Eva Marika som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,