ODD design

Jönköpings län

Information

681120-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ODD design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ODD design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som ODD design finns i.

ODD design har varit registrerat sedan 2000-01-17 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för ODD design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

ODD design är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för ODD design är följande:

Vill ni komma i kontakt med ODD design så kan ni göra det på telefon genom 070-7480024 eller genom brev på följande adress:

Formgivning och design samt tillverkning och försäljning av möbler och prydnadsföremål.

Det finns olika personer som har en koppling med ODD design och det är Nykvist, Niclas Fredrik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,