Jönköpings Montage & Bygg

Jönköpings län

Information

681128-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jönköpings Montage & Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jönköpings Montage & Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Jönköpings Montage & Bygg finns i.

Jönköpings Montage & Bygg har varit registrerat sedan 2007-07-06 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jönköpings Montage & Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-06.

Jönköpings Montage & Bygg är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Jönköpings Montage & Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jönköpings Montage & Bygg så kan ni göra det på telefon genom 036-308512 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Jönköpings Montage & Bygg och det är Franzén, Thom Michael som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,