Fiskeboden Sydsverige

Jönköpings län

Information

691022-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fiskeboden Sydsverige. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fiskeboden Sydsverige är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Fiskeboden Sydsverige finns i.

Fiskeboden Sydsverige har varit registrerat sedan 1996-02-16 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fiskeboden Sydsverige så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Fiskeboden Sydsverige är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Fiskeboden Sydsverige är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fiskeboden Sydsverige så kan ni göra det på telefon genom 010-6605649 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av fisk och skaldjur.

Det finns olika personer som har en koppling med Fiskeboden Sydsverige och det är Åkerlund, Anna Katarina som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,