M & G Entreprenad & Bygg

Jönköpings län

Information

M & G Entreprenad & Bygg är en verksamhet som finns i Jönköping. I M & G Entreprenad & Bygg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Martinsson Gydevik, Åsa B L som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med M & G Entreprenad & Bygg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå M & G Entreprenad & Bygg på telefon 036-173729.

Dränering av t.ex. husgrunder, markberedning, grävning. Invändig och utvändig renovering samt mindre nybyggnation därmed förenlig verksamhet. Åkeri och därmed förenlig verksamhet såsom trucktjänst. Underleverantör till andra företag inom ovanstående verksamhetsområden & därmed förenlig verksamhet.

Idag är M & G Entreprenad & Bygg av bolagstypen Enskild firma.

M & G Entreprenad & Bygg är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

M & G Entreprenad & Bygg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-18 och M & G Entreprenad & Bygg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för M & G Entreprenad & Bygg så är det följande:

M & G Entreprenad & Bygg har 700128-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.