Werneskog Service and Trading

Jönköpings län

Information

Werneskog Service and Trading är ett företag som finns i Jönköping. I Werneskog Service and Trading finns det lite olika personer som är förknippade och det är Werneskog, Anders Jörgen som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Werneskog Service and Trading så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Werneskog Service and Trading på telefon 036-80613.

Försäljning av begagnade och nya bygg- och entreprenadmaskiner, såsom portala kompressorer, grävmaskiner, generatorer och vibroutrustning. Verksamheten gäller bara trading och service av utrustning.

Idag är Werneskog Service and Trading av bolagstypen Enskild firma.

Werneskog Service and Trading är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Werneskog Service and Trading innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-30 och Werneskog Service and Trading är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Werneskog Service and Trading så är det följande:

Werneskog Service and Trading har 700617-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.