Osteopati Kroppshälsa i Jönköping

Jönköpings län

Information

Osteopati Kroppshälsa i Jönköping är en verksamhet som finns i Jönköping. I Osteopati Kroppshälsa i Jönköping finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindelöf, Susanne Viola som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Osteopati Kroppshälsa i Jönköping så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Osteopati Kroppshälsa i Jönköping på telefon 036-302242.

Massage och manuell terapi.

Idag är Osteopati Kroppshälsa i Jönköping av bolagstypen Enskild firma.

Osteopati Kroppshälsa i Jönköping är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Osteopati Kroppshälsa i Jönköping innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Osteopati Kroppshälsa i Jönköping är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Osteopati Kroppshälsa i Jönköping så är det följande:

Osteopati Kroppshälsa i Jönköping har 701018-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.