My little underground

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Jönköping och My little underground är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och My little underground är ett av dem. Statusen för My little underground är att Bolaget är aktivt.

My little underground är ett Enskild firma och skapades 2009-01-27. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som My little underground ska trivas.

My little underground är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Kultur konsult

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att My little underground är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11.

Idag är My little underground och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med My little underground så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-307337.

.

De som är på något sätt har med My little underground är Jonasson, Andreas Jona Pär-Ola som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

My little underground har 710721-XXXX som sitt organisationsnummer.