Patrik Svedberg, Fotograf

Jönköpings län

Information

711111-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Patrik Svedberg, Fotograf. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Patrik Svedberg, Fotograf är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Patrik Svedberg, Fotograf finns i.

Patrik Svedberg, Fotograf har varit registrerat sedan 1997-05-06 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Patrik Svedberg, Fotograf så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Patrik Svedberg, Fotograf är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Patrik Svedberg, Fotograf är följande:

Vill ni komma i kontakt med Patrik Svedberg, Fotograf så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Fotografering, bildbehandling, arkivbildsförsäljning, grafiskform.

Det finns olika personer som har en koppling med Patrik Svedberg, Fotograf och det är Svedberg, Johan Patrik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,