Advisor-Gruppen Ekonomisk förening

Jönköpings län

Information

Advisor-Gruppen Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Advisor-Gruppen Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Advisor-Gruppen Ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Advisor-Gruppen Ekonomisk förening som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1981-04-24. Men sedan 1998-01-01 så har Advisor-Gruppen Ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ö. Storg. 6, 553 21, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Advisor-Gruppen Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-125630.

Jönköping arbetar för att bolag som Advisor-Gruppen Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Advisor-Gruppen Ekonomisk förening. Det finns flera bolag i Jönköpings län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bistå medlemmarna med marknadsföring och försäljning, produktutveckling och personlig utveckling samt att utgöra en grundval för samarbete i projekt vari två eller flera medlemmars samlade kunnande och personalresurser erfordras.

Firmatecknare för Advisor-Gruppen Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Advisor-Gruppen Ekonomisk förening och det är följande personer, Oscarsson, Lars Ingemar som är född 1940 och har titeln Likvidator,

Organisationsnummer för Advisor-Gruppen Ekonomisk förening är 716403-1705.