Riksbyggens Bostadsrättsförening Jönköpings- hus nr 15

Jönköpings län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Jönköpings- hus nr 15 är ett företag som finns i Jönköping. I Riksbyggens Bostadsrättsförening Jönköpings- hus nr 15 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekström, Per Roger som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Conny Ingmar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Norgren, Cornelia Kristina Cecilia som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandahl, Bengt Tommy som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Greus, Ulf Peter som är född 1980 och har titeln Suppleant, Grevnerts, Marie Linnea Katarina som är född 1964 och har titeln SuppleantLindsten, Emma Kristina som är född 1981 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Jönköpings- hus nr 15 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Riksbyggens Bostadsrättsförening Jönköpings- hus nr 15 på telefon 036-108421.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter, och i förekom- mande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Jönköpings- hus nr 15 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Jönköpings- hus nr 15 är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Jönköpings- hus nr 15 innehar ej F-skattsedel och Riksbyggens Bostadsrättsförening Jönköpings- hus nr 15 är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Jönköpings- hus nr 15 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ekström, Per Roger -Månsson, Conny Ingmar -Sandahl, Bengt Tommy

Riksbyggens Bostadsrättsförening Jönköpings- hus nr 15 har 716403-2000 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.