Riksbyggens Bostadsrättsförening Huskvarnahus nr 2

Jönköpings län

Information

716403-3651 är organisationsnummer för verksamheten Riksbyggens Bostadsrättsförening Huskvarnahus nr 2. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Huskvarnahus nr 2 är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Jönköping som är den kommunen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Huskvarnahus nr 2 finns i.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Huskvarnahus nr 2 har varit registrerat sedan 1985-08-19 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Huskvarnahus nr 2 så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-08.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Huskvarnahus nr 2 är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Huskvarnahus nr 2 är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Lind, Ing-Britt Margareta Elisabet -Lind, Torsten Ivar -Magnusson, Jan Håkan

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Huskvarnahus nr 2 så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Gjuterig. 9, 553 18, Jönköping

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Det finns olika personer som har en koppling med Riksbyggens Bostadsrättsförening Huskvarnahus nr 2 och det är Brusbäck, Sven Erik Samuel som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Yvonne Margareta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Ing-Britt Margareta Elisabet som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Torsten Ivar som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Jan Håkan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Inez Gun som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamotFred, Laila Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jonsson, Astrid Leila Hulda Augusta som är född 1933 och har titeln Suppleant, Lind, Britt Solveig Elisabet som är född 1929 och har titeln Suppleant