Förskolan Pandan i Jönköping, personalkooperativ, Ekonomisk förening

Jönköpings län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva förskoleverksamhet för barn i åldrarna 1 till 7 år.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Förskolan Pandan i Jönköping, personalkooperativ, Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Jönköping så är Förskolan Pandan i Jönköping, personalkooperativ, Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1989-12-12 så skapades Förskolan Pandan i Jönköping, personalkooperativ, Ekonomisk förening och företaget är har ej F-skattsedel.

716403-5458 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Förskolan Pandan i Jönköping, personalkooperativ, Ekonomisk förening och det finns många företag som är i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Förskolan Pandan i Jönköping, personalkooperativ, Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 036-66022 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Förskolan Pandan i Jönköping, personalkooperativ, Ekonomisk förening är Hedenberg, Karin Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmdahl, Susanna Sofia som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Monica Ingegerd som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kjell-Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, .