Basimah Ord- och DansDesign

Jönköpings län

Information

721014-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Basimah Ord- och DansDesign. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Basimah Ord- och DansDesign är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Basimah Ord- och DansDesign finns i.

Basimah Ord- och DansDesign har varit registrerat sedan 2007-03-12 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Basimah Ord- och DansDesign så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Basimah Ord- och DansDesign är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Basimah Ord- och DansDesign är följande:

Vill ni komma i kontakt med Basimah Ord- och DansDesign så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Dansundervisning på skolor, studieförbund etc. Dansuppvisningar. Friskvård på företag. Kulturella uppdrag med dans och sagoberättande, föreläsningar, skrivkurser.

Det finns olika personer som har en koppling med Basimah Ord- och DansDesign och det är Eriksson, Malin Kristina som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,