Andelsföreningen Södra Vätterbygdens Folkhögskola u p a

Jönköpings län

Information

Föreningen har till ändamål att anskaffa medel för upprättande och underhåll av en utav föreningens medlemmar anordnad skola i Jönköping, i vilken kristlig, allmänbildande och praktisk under- visning skall meddelas.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Andelsföreningen Södra Vätterbygdens Folkhögskola u p a vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Jönköping så är Andelsföreningen Södra Vätterbygdens Folkhögskola u p a ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1925-04-22 så skapades Andelsföreningen Södra Vätterbygdens Folkhögskola u p a och företaget är har ej F-skattsedel.

Andelsföreningen Södra Vätterbygdens Folkhögskola u p a är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-03-13

726000-0018 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Andelsföreningen Södra Vätterbygdens Folkhögskola u p a och det finns många företag som är i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Andelsföreningen Södra Vätterbygdens Folkhögskola u p a så går det att nå dem via telefon på 036-306900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Sven Anders -Nilsson, Leif Gustaf

Följande personer är på något sätt aktiva inom Andelsföreningen Södra Vätterbygdens Folkhögskola u p a är Andersson, Sven Anders som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Björketun, Lage Einar Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Ulf Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Casservik, Ester Margareta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Jan Torgny Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bo Lars Birger som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotJohansson, Evert Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Leif Gustaf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydwik, Per Evert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot.