Bostadsrättsföreningen Attarp

Jönköpings län

Information

Bostadsrättsföreningen Attarp är ett bolag som finns i Jönköping. I Bostadsrättsföreningen Attarp finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bredin, Hans Sture Alonzo som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlheim, Bengt Per Johan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Björn Roland Lars-Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Maria Kristina som är född 1972 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Attarp så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Attarp på telefon 036-173090.

Föreningen har till ändamål att genom förvärv och förvaltning av fast egendom i Bankeryds socken av Jönköpings län åt medlemmarna däri upplåta bostäder under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Idag är Bostadsrättsföreningen Attarp av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Attarp är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Attarp innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Attarp är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Attarp så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening.

Bostadsrättsföreningen Attarp har 726000-0323 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.