Bostadsrättsföreningen Drott i Huskvarna

Jönköpings län

Information

Bostadsrättsföreningen Drott i Huskvarna hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Bostadsrättsföreningen Drott i Huskvarna finns. I Jönköping så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Jönköpings län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Drott i Huskvarna tillhör bolagstypen Bostadsrättsförening och bolaget har ej F-skatt. Bostadsrättsföreningen Drott i Huskvarna har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bostadsrättsföreningen Drott i Huskvarna så kan ni göra det genom att skicka er post till Drottningg. 33 A, 561 32, Huskvarna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-125127.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Bostadsrättsföreningen Drott i Huskvarna har idag 726000-2048 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Hultman, Ann Lorine -Tärnbring, Katarina Elisabet är den som för stunden ansvarar för Bostadsrättsföreningen Drott i Huskvarna

Föreningen har till ändamål att förvärva tomt nr 7 i kvarteret göta med adress drottninggatan 31 i huskvarna stad för att därå uppföra bostadshus med lägenheter åt sina medlemmar under nytt- janderätt för obegränsad tid samt att till utomstående i samma fastighet uthyra bostads- och butikslägenheter.

I Bostadsrättsföreningen Drott i Huskvarna så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hultman, Ann Lorine som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Stiernspetz, Hilda Astrid Maria som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Tärnbring, Katarina Elisabet som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Fossheimer, Curt Jörgen Roland som är född 1969 och har titeln Suppleant, .