Elias Iskander Restaurang

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Jönköping och Elias Iskander Restaurang är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Elias Iskander Restaurang är ett av dem. Statusen för Elias Iskander Restaurang är att Bolaget är aktivt.

Elias Iskander Restaurang är ett Enskild firma och skapades 2005-12-07. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Elias Iskander Restaurang ska trivas.

Elias Iskander Restaurang är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-03. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Restaurang

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elias Iskander Restaurang är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-03.

Idag är Elias Iskander Restaurang och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Elias Iskander Restaurang så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7987595.

.

De som är på något sätt har med Elias Iskander Restaurang är Iskandar, Elias som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Elias Iskander Restaurang har 730718-XXXX som sitt organisationsnummer.