Viridis

Jönköpings län

Information

Viridis hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Viridis finns. I Jönköping så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Viridis tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Viridis har haft sedan 2003-05-01. Viridis har funnits sedan och 2003-05-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Viridis så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-307978.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Viridis har idag 740113-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Viridis

På konsultbasis skapa, underhålla och förmedla affärskontakter mellan företag inom och utom EU och även vara behjälplig vid export och import samt därmed förenlig verksamhet för i huvudsak branscherna bygg och entreprenad, konfektion. livsmedel och tillverkande industri.

I Viridis så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grön, Anders Gustav Roland som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .