Kullen Entreprenad

Jönköpings län

Information

740617-XXXX är organisationsnummer för företaget Kullen Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kullen Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Kullen Entreprenad finns i.

Kullen Entreprenad har varit registrerat sedan 2005-12-28 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kullen Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Kullen Entreprenad är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Kullen Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kullen Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 070-5767206 eller genom brev på följande adress:

Turism - äventyr och utbildning. Anläggning och byggnation. Transport av varor.Projektledning, arbetsledning och projektsamordning inom entreprenadbranchen. Utförande av egna entreprenadarbeten inom markanläggning och byggnad. Uthyrning av fritidsbostäder och lagerutrymme. Turism och rekreation. Jordbruk med hästhållning och växtodling.

Det finns olika personer som har en koppling med Kullen Entreprenad och det är Jarl, Håkan Ola Sigvard som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,