Salong Cherie

Jönköpings län

Information

740710-XXXX är organisationsnummer för bolaget Salong Cherie. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Cherie är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Salong Cherie finns i.

Salong Cherie har varit registrerat sedan 2000-09-28 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Cherie så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-09.

Salong Cherie är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Salong Cherie är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Cherie så kan ni göra det på telefon genom 036-715557 eller genom brev på följande adress:

Frisersalong.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Cherie och det är Shabo, George som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,