Fleischer mentalism och föredrag

Jönköpings län

Information

741121-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fleischer mentalism och föredrag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fleischer mentalism och föredrag är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Fleischer mentalism och föredrag finns i.

Fleischer mentalism och föredrag har varit registrerat sedan 2007-02-24 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fleischer mentalism och föredrag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-23.

Fleischer mentalism och föredrag är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Fleischer mentalism och föredrag är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fleischer mentalism och föredrag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom kommunikation och pedagogik, underhållning, arrangemang av event.

Det finns olika personer som har en koppling med Fleischer mentalism och föredrag och det är Fleischer, Håkan Wilhelm som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,