Homestyle Jönköping

Jönköpings län

Information

750318-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Homestyle Jönköping. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Homestyle Jönköping är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Homestyle Jönköping finns i.

Homestyle Jönköping har varit registrerat sedan 2005-03-23 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Homestyle Jönköping så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-17.

Homestyle Jönköping är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Homestyle Jönköping är följande:

Vill ni komma i kontakt med Homestyle Jönköping så kan ni göra det på telefon genom 036-120773 eller genom brev på följande adress:

Homestyling. Inreda bostäder på säljande sätt inför visning, försäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Homestyle Jönköping och det är Ekwurtzel, Sophie Inger som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,