THORÉNS TAK&BYGGSERVICE

Jönköpings län

Information

750709-XXXX är organisationsnummer för företaget THORÉNS TAK&BYGGSERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som THORÉNS TAK&BYGGSERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som THORÉNS TAK&BYGGSERVICE finns i.

THORÉNS TAK&BYGGSERVICE har varit registrerat sedan 2009-10-01 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för THORÉNS TAK&BYGGSERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-09.

THORÉNS TAK&BYGGSERVICE är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för THORÉNS TAK&BYGGSERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med THORÉNS TAK&BYGGSERVICE så kan ni göra det på telefon genom 070-9568939 eller genom brev på följande adress:

Bygg.

Det finns olika personer som har en koppling med THORÉNS TAK&BYGGSERVICE och det är Thorén, Lars Martin som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,