Cronholm International Procurement

Jönköpings län

Information

Cronholm International Procurement är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Cronholm International Procurement finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cronholm International Procurement som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1996-04-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cronholm International Procurement så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Jönköping arbetar för att bolag som Cronholm International Procurement ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Cronholm International Procurement. Det finns flera bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom utveckling och genomförande av elektronisk handel, formgivning, såsom design av tryckt och elektroniska medier såsom internetwebbsidor. Företagsutveckling. Dessutom skall bolaget bedriva värdepappershandel, jord- och skogsbruk, uppfödning och utbildning av hästar, fastighetsförvaltning, handel inom trädgårds-, data-, film-, verkstads-, elektronikindustrin såsom inköp och montering av elektroniska kretskort till datorer. Beklädnads-, livsmedels-, skogs-, kontors-, energi-, grafisk-, bil-, båt-, byggnads-, fritids- och turistindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cronholm International Procurement är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cronholm International Procurement och det är följande personer, Cronholm, Carl Martin Rantzien som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Cronholm International Procurement är 751124-XXXX.