H Gräv ekonomisk förening

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns H Gräv ekonomisk förening. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Ekonomisk förening. H Gräv ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

H Gräv ekonomisk förening är momsregistrerat sedan2005-06-23 och har organisationsnummer 769606-6740.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till H Gräv ekonomisk förening på följande adress Poststugan 88, 211 65, Malmö.

H Gräv ekonomisk förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-06-23.

I H Gräv ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har som ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska och sociala intressen genom att bedriva affärsverksamhet vari medlemmarna bereds arbete genom att initiera - utveckla - bibehålla och utöka sina affärer och engagemang för att främja handel samt tillväxt för de företag som har sådana målsättningar samt därmed förenlig verksamhet. * Serviceverksamhet för medlemmarna såsom - marknadsföring - förvaltning - förhandlingshjälp - redovisning och bokföring * Försäljning av mindre generalentreprenöruppdrag inom - gjutning av plattformar - åker och dikesgrävning - kablagegrävning Tillverka och leverera stommar, prefabrikationer och stuckatur Genomföra service och support av levererade uppdrag Koordinera kunder till föreningens olika medlemmar och dess verksamheter.