Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjöstranden

Jönköpings län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjöstranden hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjöstranden finns. I Jönköping så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Jönköpings län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjöstranden tillhör bolagstypen Bostadsrättsförening och bolaget har ej F-skatt. Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjöstranden har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjöstranden så kan ni göra det genom att skicka er post till Gjuterig. 9, 553 18, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-108411.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjöstranden har idag 769609-0997 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Isaksson, Karin Johanna -Johnsson, Bror Lennart -Tollin, Marianne Ragnhild E är den som för stunden ansvarar för Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjöstranden

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

I Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjöstranden så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Lena Lilian som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Bror Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Jan Håkan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Tollin, Marianne Ragnhild E som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ün, Leyla som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Karin Johanna som är född 1980 och har titeln SuppleantJohansson, Bo Jörgen Stefan som är född 1970 och har titeln Suppleant, Svensson, Birgitta Ulla Harriet som är född 1939 och har titeln Suppleant, .