Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjö Park

Jönköpings län

Information

769610-9649 är organisationsnummer för bolaget Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjö Park. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjö Park är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Jönköping som är den kommunen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjö Park finns i.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjö Park har varit registrerat sedan 2004-05-27 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjö Park så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-22.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjö Park är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjö Park är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Berggren, Kjell Olov -Leander, Brittinger Monika Viktoria

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjö Park så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Gjuterig. 9, 553 18, Jönköping

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Det finns olika personer som har en koppling med Riksbyggens Bostadsrättsförening Munksjö Park och det är Berggren, Kjell Olov som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Karin Johanna som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Leander, Brittinger Monika Viktoria som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sund, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Tellfjord, Ernst Leif Åke som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjärne, Johan Bengt Otto som är född 1963 och har titeln SuppleantLööw, Lisa Margareta Linnéa som är född 1979 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jan Håkan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Stenmark, Anna som är född 1957 och har titeln Suppleant