Hakarps ergonomiutveckling ek. för.

Jönköpings län

Information

769611-5364 är organisationsnummer för verksamheten Hakarps ergonomiutveckling ek. för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hakarps ergonomiutveckling ek. för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Jönköping som är den kommunen som Hakarps ergonomiutveckling ek. för. finns i.

Hakarps ergonomiutveckling ek. för. har varit registrerat sedan 2004-10-19 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hakarps ergonomiutveckling ek. för. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-09.

Hakarps ergonomiutveckling ek. för. är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Hakarps ergonomiutveckling ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Britt-Mari Clarin.

Vill ni komma i kontakt med Hakarps ergonomiutveckling ek. för. så kan ni göra det på telefon genom 036-147954 eller genom brev på följande adress:

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att bedriva: 1. utveckling och design av: a) fritidsutrustning b) ergonomiska hjälpmedel 2. annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hakarps ergonomiutveckling ek. för. och det är Clarin, Britt-Mari som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Clarin, Catharina Sylvia som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hakeman, Lillemor Linnéa som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,