Teamisa ekonomisk förening

Jönköpings län

Information

769618-3396 är organisationsnummer för företaget Teamisa ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Teamisa ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Jönköping som är den kommunen som Teamisa ekonomisk förening finns i.

Teamisa ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2008-02-15 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-05-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Teamisa ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-05-01.

Teamisa ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Teamisa ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Attheden, Monika Carina -Olsson, Elisabeth

Vill ni komma i kontakt med Teamisa ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 036-346019 eller genom brev på följande adress:
Stråg. 1, 554 73, Jönköping

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att bereda medlemmarna arbete genom att bedriva föreläsningsverksamhet inom neuropsykiatrin och dess möjliga följd, samsjukdomar såsom depression och ångest. Verksamheten bedriver även handledd sysselsättning, arbetsträning inom friskvård såsom dans, yoga, avslappning och andra fritidsaktiviteter riktade till alla åldersgrupper.

Det finns olika personer som har en koppling med Teamisa ekonomisk förening och det är Attheden, Monika Carina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Elisabeth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per-Olof Robert som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Mallermo, Marcos Olov Gustaf som är född 1966 och har titeln Suppleant, Olsson, Mattias Herman som är född 1985 och har titeln Suppleant, Mathiesen, Annette som är född 1963 och har titeln Revisor