FK-Data

Jönköpings län

Information

FK-Data hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där FK-Data finns. I Jönköping så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. FK-Data tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. FK-Data har funnits sedan .

Vill ni skicka post till FK-Data så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

FK-Data har idag 780509-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för FK-Data

Försäljning av datorer och periferi, även bedriva support- och konsultverksamhet inom området data samt webbsideutveckling samt vara ett komplett dataföretag.

I FK-Data så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Ulf Carl Fredrik som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .