Hårsalong Senait

Jönköpings län

Information

780614-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hårsalong Senait. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hårsalong Senait är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Hårsalong Senait finns i.

Hårsalong Senait har varit registrerat sedan 2003-11-04 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hårsalong Senait så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-17.

Hårsalong Senait är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Hårsalong Senait är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hårsalong Senait så kan ni göra det på telefon genom 036-710920 eller genom brev på följande adress:

Frisör.

Det finns olika personer som har en koppling med Hårsalong Senait och det är Tekle, Senate Amleset som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,