Småländska Byggrossisten

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Jönköping och Småländska Byggrossisten är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Småländska Byggrossisten är ett av dem. Statusen för Småländska Byggrossisten är att Bolaget är aktivt.

Småländska Byggrossisten är ett Enskild firma och skapades 2008-03-13. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Småländska Byggrossisten ska trivas.

Småländska Byggrossisten är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggvaror

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Småländska Byggrossisten är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10.

Idag är Småländska Byggrossisten och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Småländska Byggrossisten så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9397402.

.

De som är på något sätt har med Småländska Byggrossisten är Dere, Marcus som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Småländska Byggrossisten har 780728-XXXX som sitt organisationsnummer.