BM bygg & fasad

Jönköpings län

Information

780929-XXXX är organisationsnummer för bolaget BM bygg & fasad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BM bygg & fasad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som BM bygg & fasad finns i.

BM bygg & fasad har varit registrerat sedan 2007-06-19 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för BM bygg & fasad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-03.

BM bygg & fasad är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för BM bygg & fasad är följande:

Vill ni komma i kontakt med BM bygg & fasad så kan ni göra det på telefon genom 070-7523581 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BM bygg & fasad och det är Barczyniec, Marcin Michal som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,