Camp Extreme äventyrsbolaget

Jönköpings län

Information

790419-XXXX är organisationsnummer för företaget Camp Extreme äventyrsbolaget. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Camp Extreme äventyrsbolaget är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Camp Extreme äventyrsbolaget finns i.

Camp Extreme äventyrsbolaget har varit registrerat sedan 2000-07-17 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Camp Extreme äventyrsbolaget så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-05.

Camp Extreme äventyrsbolaget är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Camp Extreme äventyrsbolaget är följande:

Vill ni komma i kontakt med Camp Extreme äventyrsbolaget så kan ni göra det på telefon genom 036-714011 eller genom brev på följande adress:

Äventyrs- och aktivitetsbolag. T.ex. Paintball, Crosscart, 7-kamp, vandringar eller lekar i allmänhet samt personaluthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med Camp Extreme äventyrsbolaget och det är Bååth, Mikael Peter Christian som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,