GDS Productions

Jönköpings län

Information

791013-XXXX är organisationsnummer för företaget GDS Productions. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GDS Productions är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som GDS Productions finns i.

GDS Productions har varit registrerat sedan 2002-02-11 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för GDS Productions så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-19.

GDS Productions är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för GDS Productions är följande:

Vill ni komma i kontakt med GDS Productions så kan ni göra det på telefon genom 070-7766502 eller genom brev på följande adress:

Handel och producering av musik.

Det finns olika personer som har en koppling med GDS Productions och det är Stark, Gustav David som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,